Pocketfold Blush trouwkaart Arianne

6.95

Trouwkaarten in meerdere kleuren en formaten.

Prachtige Blush pocketfold trouwkaart met bloemen in warme kleuren en goud accenten. Past zowel bij een zomerse bruiloft als herfstbruiloft. Achter de hoofdkaart zit een gouden achtergrond kaart wat mooi past bij de gouden kleur in het lettertype.

Aan de linkerkant van de pocketfold de hoofdkaart met de uitnodiging van het bruidspaar. Aan de rechterzijde van de pocketfold zijn er drie insteekkaarten boven elkaar gerangschikt waar verdere details over de bruiloft kan worden vermeld. Zo kan je voor verschillende type gasten verschillende insteekkaarten aanhouden.
Kleuren kunnen geheel naar wens aangepast worden. Ook is de pocketfold beschikbaar in diverse formaten en kleuren.

Al mijn trouwkaarten zijn gedrukt op mooi stevig papier waardoor het een chique uitstraling geeft en echt kwaliteit uitstraalt. Daarnaast bied ik verschillende kleuren en formaten pocketfolds aan. Zo kan  o.a. de kleur pocketfold en envelop worden uitgekozen.  Maar ook het type papier en de kleur van de achtergrond kaart. Het ontwerp van de trouwkaart kan geheel naar wens worden aangepast. Je kan bijvoorbeeld bloemen verwerken in de trouwkaart of mooie statige lijnen en ornamenten. Hierdoor wordt het uiteindelijk echt jullie trouwkaart welke past bij het thema van jullie bruiloft.

Beschrijving

Trouwkaarten in meerdere kleuren en formaten.

Al mijn trouwkaarten zijn gedrukt op mooi stevig papier waardoor het een chique uitstraling geeft en echt kwaliteit uitstraalt. Daarnaast bied ik verschillende kleuren en formaten pocketfolds aan. Zo kan  o.a. de kleur pocketfold en envelop worden uitgekozen.  Maar ook het type papier en de kleur van de achtergrond kaart. Het ontwerp van de trouwkaart kan geheel naar wens worden aangepast. Je kan bijvoorbeeld bloemen verwerken in de trouwkaart of mooie statige lijnen en ornamenten. Hierdoor wordt het uiteindelijk echt jullie trouwkaart welke past bij het thema van jullie bruiloft.

INBEGREPEN IN DE PRIJS:

 Hoofduitnodiging

 Ontwerpen van de trouwkaart

 Hoofdkaart inclusief gekleurde achtergrond kaart achter de hoofdkaart

 Pocketfold

 Drie insteekkaarten aan de rechterzijde van de pocketfold

 Pocketfold met standaard omslagband is 6,95 EUR

 Envelop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pocketfold Blush trouwkaart Arianne” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *