Hoe werkt het?

 

Uitleg Pocketfold Trouwkaart

Allereerst Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

De mooiste dag van jullie leven wil je graag delen met vrienden en familie om je heen middels een prachtige trouwkaart. Jullie trouwkaart is meer dan alleen een uitnodiging op zich. Het is een uiting van jullie stijl en zet de toon voor jullie bruiloft.  Pocketfold trouwkaarten is gespecialiseerd in het ontwerpen van chique, unieke en elegante trouwkaarten gedrukt op de hoogste kwaliteit papier om jullie mooiste dag helemaal volgens jullie stijl aan te kondigen!

Stap 1 | Kies een Pocketfold vorm of ga voor een stapelkaart
Jullie kunnen momenteel kiezen uit 3 verschillende formaten Pocketfold kaarten. Namelijk de Classic, Square of Landscape. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een stapelkaart, dus meerdere formaten kaarten op elkaar. Selecteer vervolgens de kleur van de Pocketfold.

Stap 2 | Selecteer jouw droomkaart
Loop door de collectie heen en kies een kaart uit die je aanspreekt of stuur mij een voorbeeld van een uitnodiging die jullie mooi vinden. 

Stap 3 | Bestellen & Proefdruk
Na het invullen van het aanvraagformulier neem ik per e-mail contact met je op om je wensen te bespreken en het aantal kaarten wat jullie nodig hebben. Daarna ga ik aan de slag om jullie trouwkaart klaar te maken. Nadat jullie akkoord hebben gegeven op de digitale versies van de  verschillende kaarten, stuur ik jullie per post een proefdruk toe van jullie huwelijksuitnodiging. Na akkoord op de proefdruk, ga ik aan de slag met het klaarmaken van de overige uitnodigingen voor jullie bruiloft.

Na definitief akkoord dient 50% van de betaling aan mij voldaan te worden en zal ik jullie trouwkaarten gaan klaarmaken. Geef het verzendadres op waar je de trouwkaarten wilt ontvangen. Daarna zal ik binnen gemiddeld vier weken jullie trouwkaarten verzenden via PostNL (afhankelijk van drukte). De overige 50% dient na ontvangst van de kaarten aan mij te worden voldaan. Betalen gaat middels een factuur die je toegestuurd wordt per e-mail. Prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.

DIY TROUWKAARTEN POCKETFOLD & STAPEL

Daarnaast bied ik ook een goedkopere optie aan voor jullie uitnodiging.

Je kan je er namelijk voor kiezen om alle onderdelen van een pocketfold of stapelkaart los te bestellen. Zo kan je zelf je pocketfold trouwkaart of stapel trouwkaart uit printen en in elkaar zetten. De pocketfold & toebehoren als lint & enveloppen bestel je er vervolgens los bij.

 

Bewaren

Bewaren