FAQ

Veelgestelde Vragen – FAQ

Heb je vragen of opmerkingen, tips ter verbetering van mijn website of mijn Trouwkaarten,  neem dan gerust contact met mij op door middel van het contactformulier! Ik sta jou/jullie graag te woord!

Verzendkosten
Ik kan al een proefdruk naar jullie verzenden voor €5,- inclusief verzendkosten. In het geval van een proefdruk gaat het om algemene teksten op de Trouwkaart. Voor een bestelling reken ik geen verzendkosten.

Bezorging buitenland
Ook als je in het buitenland woont, kan je bij Pocketfoldkaarten.nl bestellen.

Ontwerp op maat
Willen jullie Trouwkaarten naar jullie eigen wensen, veel is mogelijk! Stuur mij gerust een voorbeeld of idee door, dan ga ik kijken naar de mogelijkheden.

Bezorging
De proefdrukken van Pocketfoldkaarten.nl worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met trouwkaarten/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Pocketfoldkaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan hoor ik dat graag.

Wat zijn de verzendkosten?
Bezorging in Nederland is GRATIS!                                                                                                      Brievenpost Europa € 1,75
Brievenpost buiten Europa € 1,75
Pakketjes Europa € 3,50
Pakketjes buiten Europa € 10,00

Enveloppen
Het is handig om de enveloppen alvast vooraf te bestellen. Zo kunnen jullie namelijk al aan de slag gaan met het schrijven/plakken van de adressen. Dit kan een hoop stress voorkomen!
TIP: bestel altijd wat extra enveloppen, zo heb je altijd een paar extra enveloppen mocht het mis gaan!